Prosecco vyrobené klasickou pôvodnou metódou Sur Lie, fermentácia prebieha vo fľaši a kaly následne nie sú odstrelené. Víno je nefiltrované, je minimálne sírené a má len 2 gramy zvyškového cukru. V pohári má víno svetlo slamovú žltú farbu, vôňa je výraznejšia, s tónmi chlebovinky, kvasiniek, bielych kôstkovín a agátového kvetu. Chuť je svieža a suchá.
Druh vína: suché
Ideálna teplota: 6 - 9 °C
Odporúčania v gastronómii: Aperitív, do kombinácie s malými predjedlá a tapas.
Prečítajte si na našom blogu: 10 zaujímavostí o vínach Prosecco. Všetko, čo by ste mali vedieť
Vyberáme to najlepšie z Talianska a všetky vína starostlivo ochutnávame. V súčasnosti zastupujeme viac ako 50 vinárstiev.
Zaregistrujte sa u nás a ako bonus dostanete poukaz v hodnote 4 € na prvý nákup.
Pri objednávke aspoň za 100 € máte dopravu po celej Slovenskej republike zdarma.
Odmeníme Vás za vernosť. Za opakované nákupy môžete získať trvalú zľavu až 12 %.